icon

Morbi et tellus imperdiet, aliquam nulla sed, dapibus erat. Aenean dapibus sem non purus venenatis vulputate. Donec accumsan eleifend blandit. Nullam auctor ligula

Get In Touch

Quick Email
info.help@gmail.com
  • Home |
  • Безрамкова система за улуци – какво си струва да знаете за нея?

Безрамкова система за улуци – какво си струва да знаете за нея?

Какви са предимствата на системата за улуци без капки? На първо място бърз монтаж на улука и евентуален демонтаж. Това означава, че можете лесно да почистите улука по всяко време, като премахнете капака, който е закрепен с резе на специални куки. Второ, улуците от този тип се монтират директно в изолацията на сградата.

Това е възможно благодарение на факта, че цялата система е изработена от най-висококачествени компоненти, което я прави 100% херметизирана. Има и още едно предимство – целият улук е практически невидим, защото е покрит с маскираща рамка, която съответства на цвета на покрива. Друг плюс е нестандартният правоъгълен профил на улука. Това го прави по-икономичен и работи добре с модерни сгради с необичайна форма. Това е оригиналната форма, която прави възможно скриването на системата в топлоизолация. Сега в Ижевск можете изгодно да закупите различни видове улуци на уебсайта stroymag18.ru. Посетете магазина stroymag18.ru, за да проверите цените на улуците и да ги закупите с 25 години гаранция.

Къде да използваме безкапова система?
Това иновативно решение е идеално предложение за всеки, който цени функционалността и качеството на отделните строителни елементи. На пръв поглед корнизната система изглежда като модерно решение, създадено за нуждите на клиенти и архитекти, които са склонни към минимализъм и максимална семплост, а също така е подходяща и за пасивно строителство. Първо, получавате възможност да закупите улуци, които ви позволяват лесно да интегрирате улуци в линията на сграда без корниз – това могат да бъдат еднофамилни къщи, модерни блокове, многофамилни жилищни сгради, търговски или промишлени обекти. В момента закупената дренажна система в Ижевск може да се монтира само в сгради без стрехи, но е възможно в бъдеще да бъде налична версия за традиционни покриви с стрехи. Тук системата ще се основава на правоъгълен профил на улука вместо традиционния и най-популярен кръгъл профил.

Заслужава да се добави, че в случай на сгради, в които решим да използваме покрив без стрехи, инсталирането на безрамкова система трябва да се планира по време на проектирането на сградата, за да се осигури най-добрата изолация на сградата. В други случаи е достатъчно да закупите дренажна система за традиционния метод на монтаж. Куката, маскиращата рамка и правоъгълният улей в момента са най-интересните нови продукти, които допълват сградите, изградени по екологични и пасивни технологии. Поради интересния дизайн и необходимостта от скриване на улучната система не само в сгради без стрехи, но и в сгради със стрехи, е вероятно системата да бъде непрекъснато усъвършенствана, за да може да се използва от възможно най-много клиенти.

Leave A Comment

Fields (*) Mark are Required