icon

Morbi et tellus imperdiet, aliquam nulla sed, dapibus erat. Aenean dapibus sem non purus venenatis vulputate. Donec accumsan eleifend blandit. Nullam auctor ligula

Get In Touch

Quick Email
info.help@gmail.com
  • Home |
  • Защо се нуждаете от топло- и хидроизолация на покрива?

Защо се нуждаете от топло- и хидроизолация на покрива?

Никой не се съмнява, че заекът е един от най-важните компоненти на къщата. От състоянието на покрива зависи колко топъл и уютен ще бъде вашият дом. За да бъде вашият покрив надежден, е необходимо да го изолирате и хидроизолирате правилно.

Материали за защита на покрива от влага и пара. Основната им функция е да осигурят необходимия режим на работа за топлоизолация на покрива. Хидроизолационните материали трябва да предотвратяват навлизането на вода в изолационния материал. Топлината от къщата ще започне бързо да се изпарява, когато изолацията се намокри. Това също може да започне процеса на разрушаване на целия покрив.
По същество хидроизолацията представлява специални филми, които имат много малки дупки. Нито един скатен покрив не може без това. Това е вторият крайъгълен камък по пътя на течността към топлоизолацията. Хидроизолационните материали трябва да поддържат изолацията суха при всякакви екстремни климатични условия, било то сняг или силен дъжд. Продуктите Isoplast отговарят на тези високи изисквания. Може да се купи в Санкт Петербург и не само.

Ако хидроизолационните материали трябва да предпазват от външни влияния, тогава пароизолационните материали предпазват топлоизолацията от изпарения, които се генерират в къщата по време на човешка дейност (готвене, миене, къпане). Те се придвижват към покрива чрез дифузия и конвекция.
Осигурявайки надеждна защита от вода, можете да решите проблема с топлоизолацията. На първо място, всички външни конструкции на сградата подлежат на изолация: носещи стени, тавани и всички видове покрития. Това ще намали разходите ви за енергия. Това важи особено за покрива. Важно е да се използват топлоизолационни материали за стоманобетонни материали. Това ще намали температурните колебания, което означава, че вероятността от образуване на пукнатини в материала ще бъде намалена. Точката на оросяване ще се премести към външните топлоизолационни слоеве, което ще предотврати намокрянето на стоманобетон и бетонни материали. Съответно стаята ще има по-благоприятен микроклимат. Коефициентът на топлопреминаване от въздуха в помещението към тавана намалява. С добра топло- и хидроизолация на покрива можете да направите жилищно пространство от тавана.

Топло- и хидроизолационните материали работят в екстремни условия, така че тяхното качество трябва да бъде високо.

Leave A Comment

Fields (*) Mark are Required