icon

Morbi et tellus imperdiet, aliquam nulla sed, dapibus erat. Aenean dapibus sem non purus venenatis vulputate. Donec accumsan eleifend blandit. Nullam auctor ligula

Get In Touch

Quick Email
info.help@gmail.com

Изграждане на нови покриви

През дългогодишната ни усърдна работа нашата бригада е натрупала не само богат опит, но и всички нужни технически познания, необходими в покривния бранш.

Изграждането на нов покрив е доста сложна дейност, изискваща определени умения, а и най-вече изключително прецизно изпълнение. Към днешна дата можем да се похвалим с огромно доверие към нас от страна на нашите клиенти, което е най-голямото признание за добре свършената работа.

Предлаганите от нас услуги биват извършвани на територията на цялата страна в предварително определени срокове. Освен качествен нов покрив, издържащ на всякакви метеорологични условия, вие получавате гаранция до 15 години за извършения от нас ремонт.

Доверете трудната задача за изграждане на нов покрив на нашия екип от опитни специалисти, за който всяка цел е лесно изпълнима.

За информация относно цените, етапите и нужните материали за изграждане на нов покрив – не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната форма или на посочения телефон!

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за ремонт на Вашия покрив.