icon

Morbi et tellus imperdiet, aliquam nulla sed, dapibus erat. Aenean dapibus sem non purus venenatis vulputate. Donec accumsan eleifend blandit. Nullam auctor ligula

Get In Touch

Quick Email
info.help@gmail.com
  • Home |
  • Как да изградим бедрен покрив

Как да изградим бедрен покрив

В наши дни двускатните покриви са популярни. Те изглеждат доста необичайно. Как да изградим двускатен покрив? За да го изградите, трябва да положите много усилия, но резултатът несъмнено ще ви зарадва.

Покривът на този дизайн се нарича още тазобедрен покрив. Има четири наклона. Два ската са направени във формата на триъгълник, а другите два са под формата на симетрични трапеци, които се пресичат на билото. Склоновете трябва да са в ъглите. В този случай се образуват изпъкнали ребра. По този начин водата ще се оттича лесно от покрива и снегът няма да остане върху тях за дълго. Наличието на ребра може да затрудни покрива и от своя страна да увеличи цената на покрива. Ъгълът на наклон, който е еднакъв за всички склонове, е по-малък, отколкото при двускатен покрив. От всички разновидности на тазобедрените покриви си струва да се подчертае тазобедреният покрив, който има четири равнини. Тези равнини са направени под формата на триъгълници с върхове, събиращи се в една точка.

Препоръчително е покривът да се покрие с керамични керемиди или керемиди, за да има добър външен вид. Тазобедреният покрив може да служи като точка, от която можете да създадете още по-оригинални форми. Например, който ще бъде пресечен от паралелепипеди на ризалити.

Можете да направите малки допълнения към тазобедрения покрив, с помощта на които можете визуално да увеличите височината на къщата си. Това ще подобри външния му вид. Също така е важно да знаете дизайна на бедрен покрив и да изберете правилната боя за покрива.

Можете да използвате къси греди за греди. Изграждането на бедрен покрив е много по-трудно от започването на изграждането на обикновен двускатен покрив. Освен това ще ви трябва много повече материал. Такъв покрив ще служи по-добре и по-дълго, ако при проектирането вземете предвид, че е най-добре да направите по-малко ъгли и фуги в близост до покрива.

Ако в бъдеще имате желание да добавите още няколко етажа, тогава двускатен покрив няма да бъде пречка за изпълнението на вашите планове.

Специалист от всяка строителна фирма може да ви помогне да разберете въпроса „как да изградите четирискатен покрив“. Но не забравяйте още един важен плюс, когато решавате да построите такъв покрив: той визуално повдига къщата и я прави още по-видима.

Leave A Comment

Fields (*) Mark are Required