icon

Morbi et tellus imperdiet, aliquam nulla sed, dapibus erat. Aenean dapibus sem non purus venenatis vulputate. Donec accumsan eleifend blandit. Nullam auctor ligula

Get In Touch

Quick Email
info.help@gmail.com
  • Home |
  • Как правилно да инсталирате шев покрив – инструкции

Как правилно да инсталирате шев покрив – инструкции

Сред огромния брой материали, използвани за създаване на покриви, се откроява покривът със стоящ шев, чийто монтаж може да се извърши по няколко начина.

Това е името на покритието, което се образува чрез свързване на съседни елементи с помощта на гънки. Неговите отделни части, които имат специални ръбове, подготвени за създаване на сгъната фуга, се наричат ​​картини.

Инсталационни функции
Монтажът на такива покриви се извършва, ако наклонът на наклона надвишава 14 градуса. В тази ситуация единичното сгъване работи добре. Неговата двойна версия ви позволява да създадете покрив на склонове с наклон над 7 градуса.
Важен момент е създаването на правилната обвивка и отвори за вентилация на подпокривното пространство. Също толкова важна роля играе топлоизолацията, отделяща покрива от отопляемите помещения. Ако това изискване не е изпълнено, тогава влагата ще започне да кондензира върху гърба на металните листове. Високата влажност ще предизвика развитие на корозионни процеси и ще предизвика бързо износване на покрива. Срокът на експлоатация на дървото също ще бъде значително намален, така че съществува риск от повреда на покритието поради изгнила обвивка.

Leave A Comment

Fields (*) Mark are Required