icon

Morbi et tellus imperdiet, aliquam nulla sed, dapibus erat. Aenean dapibus sem non purus venenatis vulputate. Donec accumsan eleifend blandit. Nullam auctor ligula

Get In Touch

Quick Email
info.help@gmail.com
  • Home |
  • Керамичните керемиди са идеалният покривен материал!

Керамичните керемиди са идеалният покривен материал!

Керамичните керемиди се използват за покриви от много години. Глината е основната суровина за производството на такъв довършителен материал. За да се постигне много висококачествен покривен материал, към него се добавя само определено количество глина, след което керемидите се изпичат при високи температури. И за да придобие материалът много висока степен на плътност, той се изпича в пещ при много висока температура. Днес цената на керамичните плочки е достъпна за много хора и затова мнозина ги използват като покривен материал. Днес ще говорим за предимствата на керамичните плочки.

Дълъг живот
По отношение на издръжливостта керамичните керемиди превъзхождат много други покривни материали. Според много производители техните плочки могат да издържат повече от сто години. Следователно инсталирането на покрив с такъв материал е много печеливша инвестиция в бъдещето.

Екологична чистота
За производството на плочки се използват само естествени материали, което ги прави екологично безопасни. Благодарение на естествения си състав, тази плочка не натрупва статично електричество.

Добра топло и звукоизолация
Тази плочка е силно устойчива на различни влияния и материалът не се нагрява под въздействието на ултравиолетовите лъчи, което спомага за създаването на нормален вътрешен микроклимат. Благодарение на голямата си дебелина, този покривен материал е в състояние да абсорбира добре уличния шум, което ви позволява да осигурите спокойствие и тишина в къщата по всяко време на деня.

Устойчивост на висока температура
Тъй като глината действа като основа за такъв материал, той може да издържи на много високи температури. Благодарение на огнеустойчивостта си, плочките намаляват вероятността от пожар.

Устойчивост на негативни влияния на околната среда
С течение на времето много покривни материали, изложени на валежи и ултравиолетови лъчи, започват да губят свойствата си и да се срутват. Това не може да се каже за плочките, които имат добра устойчивост и осигуряват идеална хидроизолация.

Отличен дизайн
Атрактивността е друго важно предимство на този материал. Използвайки го, можете да направите сградата по-привлекателна.

Leave A Comment

Fields (*) Mark are Required