icon

Morbi et tellus imperdiet, aliquam nulla sed, dapibus erat. Aenean dapibus sem non purus venenatis vulputate. Donec accumsan eleifend blandit. Nullam auctor ligula

Get In Touch

Quick Email
info.help@gmail.com
  • Home |
  • Няколко причини да обърнете внимание на качеството на металните плочки

Няколко причини да обърнете внимание на качеството на металните плочки

От всички покривни методи металните керемиди се считат за един от най-популярните днес. И в това няма нищо необичайно, тъй като по отношение на техническите си характеристики този завършващ елемент надминава значителен брой аналози. Да не говорим, че напоследък тези методи за покриви станаха много по-изгодни. Поради тази причина търсенето на стоки от този клас е толкова голямо. Но хората, които правят такава покупка, не винаги са сто процента доволни от резултата. И всичко това, защото в търсене на максимални ползи те често забравят за качеството. В крайна сметка този параметър може да бъде много разнообразен.

Междувременно можете да закупите метални плочки в Киев на много изгодни цени. И най-интересното е, че подобно изгодно предложение е изключително атрактивно и като качество. Наистина е много трудно да се намери такава благоприятна комбинация от тези параметри в други продавачи на пазара в Киев.

Каква е разликата между материал от премиум клас и икономичния сегмент?
Всъщност има много предимства на един вид материал пред други, но все пак ще изброим основните. На първо място, това е дебелината, тъй като за премиум материали тя отговаря на висок европейски стандарт, тоест най-малко 0,5 mm. В същото време за икономичните опции този параметър може да бъде 0,4 mm и това е твърде тънко. Не забравяйте, че този параметър значително влияе върху това колко добре дадена плочка ще издържи на външни влияния.

Галванизацията също е важен параметър. Премиум металните керемиди в това отношение отново отговарят на европейските стандарти, които са 275 грама на квадратен метър. Това позволява максимална защита срещу корозия, която е критична за такъв материал. При плочките от икономичен сегмент количеството цинк често е само 100-120 грама, а понякога дори половината от това. Естествено, в този случай няма нужда дори да казваме, че такъв материал има поне някаква адекватна защита срещу корозия.

И накрая, качеството на самия метал също е важно. Всъщност, в случай на недостатъчен вискозитет и качество, по време на образуването на характерни вълни неизбежно ще се появят микропукнатини, което значително намалява експлоатационния живот на покрива. В случай на евтини продукти, ние просто не можем да бъдем сигурни в качеството на метала.

Leave A Comment

Fields (*) Mark are Required