icon

Morbi et tellus imperdiet, aliquam nulla sed, dapibus erat. Aenean dapibus sem non purus venenatis vulputate. Donec accumsan eleifend blandit. Nullam auctor ligula

Get In Touch

Quick Email
info.help@gmail.com
  • Home |
  • Основни видове и предимства на металните керемиди

Основни видове и предимства на металните керемиди

В момента металните керемиди са един от най-популярните видове покривни покрития за сгради. Популярността му сред собствениците на имоти и строителите се обяснява с многобройните предимства на този материал. Сред тях са например леко тегло, относително ниска цена, висока якост и сравнително лесна инсталация.

Основни предимства на металните плочки
Модерните метални керемиди, изработени от стомана, имат висока якост и дълъг експлоатационен живот. Тези продукти имат отлична устойчивост на много негативни фактори на околната среда и природни явления.
По отношение на цената много хора сравняват металните керемиди с така наречените гъвкави керемиди. От една страна, металните керемиди имат малко по-висока цена от някои други покривни материали. Въпреки това е и по-икономичен. Факт е, че металните плочки имат по-дълъг експлоатационен живот от другите материали. В допълнение, той е много по-лесен за инсталиране, което значително намалява разходите за монтаж.

Стоманените листове от метални плочки са доста леки. Следователно, освен лесен монтаж, това предимство намалява и разходите за създаване на по-плитка и по-здрава основа. Благодарение на структурата на металните керемиди и лесната технология на монтаж, те могат да бъдат монтирани на покриви с доста сложни форми.

Листовете от метални плочки се различават един от друг преди всичко по покритието си. Производителите могат да покрият повърхността на този материал с различни вещества, които ги предпазват от различни влияния. Днес много производители използват полиестер или полиестер за покриване на метални плочки. Вторият вариант е по-евтин, но също така е в състояние да осигури високо ниво на защита на металните листове, ако е произведен без прекъсване на технологичния процес.

Leave A Comment

Fields (*) Mark are Required