icon

Morbi et tellus imperdiet, aliquam nulla sed, dapibus erat. Aenean dapibus sem non purus venenatis vulputate. Donec accumsan eleifend blandit. Nullam auctor ligula

Get In Touch

Quick Email
info.help@gmail.com
  • Home |
  • Прозрачният покрив е страхотен!

Прозрачният покрив е страхотен!

Съвременните строителни материали трябва да отговарят на изискванията на 21-ви век и да бъдат изпълнени със свежи идеи. Поликарбонатът е един от онези продукти, които са отворили вратата към дома на истинските си собственици. Ако другите строителни материали имат същите неща като него – надеждност, здравина, издръжливост, тогава такава характеристика като прозрачност се дава на малко хора, особено на тези, които трябва да покрият покрива.

Не говорим за прозрачен купол на жилищна сграда, но покриването на беседка, арка близо до входа или тераса с поликарбонат е почти същото като да се окажете на подиум. Прозрачният покрив на терасата изглежда много модерен, ако самата къща е построена да издържи.

Поликарбонатът, разбира се, не е стъкло, но перфектно пропуска слънчева и дневна светлина, не се обърква от уличните светлини и пълната луна, така че всичко под такъв прозрачен покрив ще изглежда съвсем естествено, отколкото на тъмно, под шисти. И с поликарбонатен покрив ще изглежда, че на терасата има много повече въздух, отколкото в глухите му роднини.
Разширението на къща с прозрачен покрив ще спести от потреблението на енергия, проектирането и т.н., ако решите да изпълните задачите сами. Основното е, че валежите не пречат на прекарването на времето близо до къщата, докато приемате гости или ядете на чист въздух, освен ако стените на терасите не са покрити с щитове или растения, катерещи се вертикално.

Поликарбонатът е незапалим материал, но когато е изложен на високи температури или открит пламък, той се деформира: в крайна сметка той е пластмаса, а не бетон или стомана.

В противен случай прозрачният покрив по нищо не отстъпва на керемидения, битумния или железния покрив. През зимата част от топлината се запазва благодарение на поликарбонатния покрив и същите стени и няма да чуете шума на дъжда толкова силно, колкото под алуминиеви или стоманени листове.

Leave A Comment

Fields (*) Mark are Required